Looshi no. 718 Suvantola

Tampereella toimiva vapaamuurarilooshi Suvantola on perustettu Viipurissa 1920. Se on Suomen vanhin toimiva looshi. Jäseniä meillä on eri ikäluokista ja eri puolilta Suomea. Suvantola looshi joutui siirtymään talvisodan aikana Viipurista ensin Vaasaan ja sotien jälkeen se siirtyi Tampereelle, jossa se on toiminut siitä lähtien. Hyväntekeväisyytoiminnassaan Suvantola on painottanut Tamperelaisia kohteita.

Tarjoamme sinulle yhteisön, jossa voit perehtyä vapaamuurariuden ikiaikaisiin mysteerehin. Muurarityöskentely tapahtuu kuukausittaisissa seremoniallisissa kokouksissa. Kokouksemme sisältävät esimerkiksi keskustelua, musiikkia ja harjoitusaiheita jäsenien omista kiinnostuksen kohteista ja vapaamuurariaiheista. Kokoustemme sisältö on monipuolisesti antoisa. Looshityöskentelymme on luonteeltaan rituaalista ja sen opetukset on kätketty symboliikkaan.

Jäsenyys
Vapaamuurarius on henkilökohtainen valinta. Siksi muurariuteen ei kutsuta vaan pyritään. Toivomme pyrkijältä avointa mieltä ja vahvaa sitoutumista ihmisyydessä kehittymiseensekä säännöllista osallistumista toimintaamme. Vapaamuurarius sopii ihmiselle, joka on kiinnostunut kehittämään omaa ajatteluaan ja tutkimaan elämän syvempiä merkityksiä.

Jäseneksemme voit pyrkiä esim. ottamalla meihin lomakkeella yhteyttä.

Suvantola LH nro. 718 viettää perustamisensa 100 vuotis- juhlaa 2020.
SOLI DEO GLORIA